MMA şampiyonluk hazırlığına Pursaklar'da başladı

MMA (Karma Dövüş Sanatları) milli sporcuları, Ukrayna'da düzenlenecek olan Avrupa şampiyonasına Pursaklar Belediyesine ait Kapalı Spor Salonu'nda hazırlanıyor.
Ankara Masası
|
04 Kasım 2021, Perşembe - 13:03
MMA şampiyonluk hazırlığına Pursaklar'da başladı

MMA milli sporcuları, 05-10 Kasım'da Ukrayna'da yapılacak olan MMA Avrupa  Şampiyonası'na Pursaklar'da hazırlanıyor. 

5 Kasım tarihine kadar kamp çalışmalarını, Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirecek olan 11 milli sporcu, hazırlıkların tamamlanmasının ardından Kiev'e uçacak. 

"Ülkemizi başarıyla temsil edeceğiz"   

MMA Federasyonu As Başkanı Serdar Gökkaya, "Dünya'da Futbol, Basketbol ve Formula 1'den sonra en popüler olan MMA sporunda ülkeme hizmet etmek ve bu platformda zirve yolunda mücadele etmek amacıyla ülkeme dönmüş bulunmaktayım. Bu kapsamda Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenecek olan MMA Avrupa şampiyonası için 11 sporcumuzla şampiyona öncesi 5 günlük kampımıza başladık. Ukrayna’da düzenlenecek olan şampiyonada ülkemizi başarıyla temsil edeceğiz. Başarılı karşılaşmalara imza atarak sporcu kardeşlerimizle birlikte kazanacağımız madalyalarla ülkemize geri dönmek istiyoruz. Federasyon bünyesinde bu görevi bana laik gören Ali Arık başkanıma, federasyonun dış ilişkilerini yöneten kardeşim, dostum Orkun Balcı'ya, kamp süresince desteklerini bir an olsun esirgemeyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e ve Pursaklar Spor Kulübü Başkanı Halil Turhan'a teşekkür ediyorum" dedi.

MMA Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek sporcuları Pursaklar’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Çetin, milli sporculara başarılar diledi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1097165/mma-sampiyonluk-hazirligina-pursaklarda-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.