Pursaklar Belediyesinden Yuva Mahallesi'ne estetik dokunuş

Pursaklar Belediyesi, mahallenin tarihi dokusuna ve siluetine uygun estetik dokunuşlarla Yuva Mahallesi'nde değişim ve dönüşüme imza atıyor.
Ankara Masası
|
04 Kasım 2021, Perşembe - 13:02
Pursaklar Belediyesinden Yuva Mahallesi'ne estetik dokunuş

Mahalleleri yeniden imar eden ve hizmetlerini eksiksiz sürdüren Pursaklar Belediyesi, yaptığı çalışmalarla mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Yuva Mahallesi yeni bir kimlik kazanacak

Bu kapsamda kırsal kesimde bulunan Yuva Mahallesi'nde çalışma başlatan Pursaklar Belediyesi, mahalleye yeni bir kimlik kazandıracak olan meydan düzenleme çalışması, çocukların neşe içerisinde, keyifle eğlenebileceği park yapım çalışması, köy konağı, köy camisi çevre düzenlemesi ve ilçenin tarihi dokusunu yansıtan köy çeşmesinde çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, mahalle muhtarı Veli Ünal ile birlikte Yuva Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son nokta hakkında ekiplerden bilgi aldı.

"Her günü bir fırsat bilerek Pursaklar'ın daha da güzelleşmesi için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz"

Tüm mahallelerde öncelik arz eden çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Yuva Mahallemize yaptığımız meydan düzenlemesi, çocuk parkı ve köy çeşmesi çalışmalarını, muhtarımız ile beraber inceledik. Yapılan çalışmalar neticesinde mahallemizin çehresi değişerek yeni bir görünüm kazanacak. Her günü bir fırsat bilerek Pursaklar'ın daha da güzelleşmesi için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1097166/pursaklar-belediyesinden-yuva-mahallesine-estetik-dokunus
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.