Akyurt Belediyesinden ABB çalışmalarıyla ilgili açıklama

Akyurt Belediyesi ilçede yapılan çalışmalarla ilgili şikayetlerin artması üzerine yaptığı açıklamada sorumlunun ABB olduğunu belirtti.
Ankara Masası
|
05 Kasım 2021, Cuma - 19:31
Akyurt Belediyesinden ABB çalışmalarıyla ilgili açıklama

Akyurt Belediyesi, vatandaştan gelen şikayetler üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesini(ABB) işaret eden bir açıklama yayımladı.

"Kazılar sebebiyle bozulan yollarla ilişkin bilgilendirme" başlığıyla Başkan Hilal Ayık'ın imzasıyla yayımlanan metinde şu ifadelere yer verildi;

Son zamanlarda ASKİ tarafından yapılan kazı çalışmaları neticesinde bozulan yollar, vatandaşlarımızı ciddi şekilde mağdur etmekte ve belediyemize ulaşan şikayet sayısı artmaktadır. Bu nedenle konuyla ilgili olarak açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. 

Yıldırım Mahallemizin muhtelif cadde ve sokaklarında ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan içme suyu yağmur suyu ve atık su imalatlarına ilişkin kazı ruhsatları Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmektedir.

Bu çalışmalar sonucunda tahrip edilen zeminlerin eski haline getirilmesi için ödenen zemin tahrip bedelleri de yine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsil edilmektedir.

Bu mağduriyetlerin giderilmesine yönelik çalışmaların Ankara Büyükşehir Belediyesince yapılması gerektiğini ve bu konunun takipçisi olduğumuzu tüm vatandaşlarımızın bilgilerine sunarız.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1101120/akyurt-belediyesinden-abb-calismalariyla-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.