İstanbul’da silahlı, patinajlı ve kuralsız düğün konvoyu terörü kamerada

Koronavirüsle mücadele kapsamında artan vaka sayılarına rağmen İstanbul’da birçok düğünde kurallar yine hiçe sayıldı.
IHA-20200826AW098597
|
26 Ağustos 2020, Çarşamba - 10:25
İstanbul’da silahlı, patinajlı ve kuralsız düğün konvoyu terörü kamerada

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler sonrasında 1 Haziran’da normalleşme sürecine girildi. Temmuz ayında da düğünlere izin verildi. Ancak özellikle büyük şehirlerden gelen düğün eğlenceleri bu kadarına da pes dedirtti. O görüntülerin son adresi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi oldu. Bir grup, gelinin evinden çıktığı sırada meşaleler yakarak ortalığı dumana boğdu. Bununla da yetinmeyen grup sosyal mesafenin hiçe sayıldığı anlarda kol kola halay çekti. 

Bahçelievler’deki kutlamalarda da benzer anlar kaydedildi. Gelinin evinden alındığı esnada tabancalarla havaya ateş açan magandalar adeta terör estirdi.  Yüksek sesli müzikler eşliğinde halay çekerek göbek attanların maske takmadığı görüldü. Eğlencenin ardından lüks otomobillerle Basın Ekspres yolunda konvoy yapan gruptan bir sürücü ise drift yaparak çevredekilerin hayatını tehlikeye soktu. Trafikte abartı egzoz da kullanarak gürültü çıkartan magandalar, konvoyun ardından TEM Otoyolu Hadımköy mevkisinde yolu trafiğe kapattı. Lüks otomobildeki damat olan sürücü, dakikalarca otoyol üzerinde patinaj çekti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, mega kentte adeta terör estiren magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/110190/istanbulda-silahli-patinajli-ve-kuralsiz-dugun-konvoyu-teroru-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.