EGO'da acil durum tatbikatı

EGO Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, 5. Bölge Müdürlüğü’nde 50 personel katılımıyla acil durum eğitim ve tatbikatı gerçekleştirdi.
Ankara Masası
|
07 Kasım 2021, Pazar - 14:50
EGO'da acil durum tatbikatı

EGO Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından iş yerlerinde Acil Durumlar Hakkında Yönetmelik kapsamında acil durum eğitim ve tatbikatı gerçekleştirildi.

EGO Otobüs İşletmeleri Daire Başkanlığı 5. Bölge Müdürlüğü’nde ilk yardımdan Covid-19 semptomu gösteren personelin izolasyon sürecine, yangından teorik eğitime kadar çeşitli alanlarda düzenlenen eğitim tatbikatına 50 personel katıldı.

"Manevra kabiliyetinin kazanılmasını amaçlıyoruz" 

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitim tatbikatlarına 1 yıl ara vermek zorunda kaldıklarını belirten EGO Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Orhan Coşkun,"Acil durum tatbikatları ile Covid-19 semptomu gösteren personelin izolasyon süreci, yangın, ilk yardım ve sızıntı durumlarında manevra kabiliyetinin kazanılmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Pandemi sürecinde 1 yıllık ara verdiğimiz tatbikatlarımızı EGO Genel Müdürlüğü bünyesindeki bütün yerleşkelerde gerçekleştirmeyi planlıyoruz." ifadelerine yer verdi.  

Teorik ve uygulamalı şekilde verilen kapsamlı acil durum eğitimine katılan personel, tatbikatı başarıyla tamamladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1107472/egoda-acil-durum-tatbikati
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.