Ankara derbisinin ardından teknik direktörlerden açıklama

Ankara derbisinin ardından açıklamalarda bulunan Taner Taşkın ikinci maçı istediklerin söylerken, Metin Diyadin gole kadar net pozisyon vermediklerini 14 şut attıklarını söyledi.
Ankara Masası
|
07 Kasım 2021, Pazar - 17:17
Ankara derbisinin ardından teknik direktörlerden açıklama

Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasında  Ankara Keçiörengücü'nün Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Maçı kazanan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın "Bizim için çok kıymetli bir üç puan oldu. Zor maç olacağını biliyorduk. Gayet iyi bir maç ve oyun oldu. Hem seyir zevki açısından hem de mücadele açısında iyi bir maç seyrettiğimizi düşünüyorum. Kalecimizin maçın başında penaltıyı kurtarması oyunculara doping olduğunu düşüyorum. İlk devre çok dengeli bir maçtı ikinci devreden itibaren maçı isteyen bizdik. Hem oyun anlamında hem mücadele anlamında istediğimizi yaptık. Bizim bu maçtan mutlaka galip ayrılıp milli araya moralli girmemiz gerekiyordu. Her geçen gün daha iyi reaksiyon veriyor oyuncular. Tehlike sınırının üzerine çıkarsak o zaman daha işler yapan bir Keçiörengücü’nün meydana çıkacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Rakibin net bir pozisyonu yoktu"

Teknik Direktör Metin Diyadin ise "Maçın daha zorlu geçeceğini düşündük ama maçın başlangıcıyla beraber oyun üstünlüğü de bizdeydi. Maçın başında kaçırdığımız penaltıyla beraber 14 şut atmışız. Oyunun hakimi olmamıza rağmen golü bulmadık. Özellikle üçüncü bölgede üretken olmadık. İkinci yarı ilk 5 dakika iyi başlayamadık. Kornerden yediğimiz gole kadar rakibin net bir pozisyonu yoktu. Geriye düştüğümüzde bazen takım düşüyor. Hamle yaptığımız da gerekli verimi alamadık. Oyunsal olarak çok çok iyi oynamamızdan dolayı mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1107629/ankara-derbisinin-ardindan-teknik-direktorlerden-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.