İslam Memiş'ten dolar uyarısı

Finansal Analist İslam Memiş, "Varlıklarınızı mümkün olduğunca koruyun" diyerek dolar kurunda 10,11,12 seviyelerinin konuşulacağına dikkat çekti.
Ankara Masası
|
11 Kasım 2021, Perşembe - 14:18
İslam Memiş'ten dolar uyarısı

Dolar ve altın fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası gözler kurdaki son verilere çevrildi. Ankara Masası'na konuk olan Finansal Analist İslam Memiş; piyasalardaki son durumu değerlendirdi. 

İslam Memiş; dolardaki yükselişin 11,12'ye; altının ise 600 liraya kadar yükseleceğini söyledi. Finansal Analist Memiş, vatandaşlara; "Varlıklarınızı mümkün olduğunca koruyun" diye seslendi. Memiş'in konuşmasından satır başları şöyle:

"10,11 ve 12'leri konuşuyor olacağız"

"Artık piyasalarda kendi kur politikasını belirlemeye başladı. Hal böyle olunca kurum ve kuruluşlara güven azaldı. Yapılması gereken en önemli süreç; yabancı yatırımcıya güven vereceksiniz, risklerinizi düşürecek ve iletişim kanallarını açacaksınız. Ama iletişim kanalları kapalı, risk birimi düşmeyen ve döviz açığı kapanmayan bir sistemle hareket ederken artık 9.97 değil; yakında 10,11,12 seviyelerini konuşuyor olacağız."

"Altın 600 lira seviyesinde devam edecek"

"2021 yılı ile ilgili 600 lira seviyesini öngördüğümü anımsatmak isterim. Özellikle elinde altın bulunduran yatırımcılar kesinlikle bu fiyatlandırmaları göz önünde bulundurarak kar satışı yaparım, düşükten tekrar yerine koyarım düşüncesiyle hareket etmemelerini tavsiye ederim. 600 ve yukarısındaki rakamların gelmeye devam edeceğini tahmin ediyorum. 2022'nin ilk çeyreğinde ise gram altın-TL fiyatında 660 TL'lik yükseliş de gerçekleşirse benim için sürpriz olmayacaktır."

"Varlıklarınızı mümkün olduğunca koruyun"

"Yüksekten bozdururum, düşükten tekrar alırım. Al-sat yaparım para kazanırım diye bir dünya yok. Böyle bir düşünceyi herkes çöpe atmalı."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1112716/islam-memisten-dolar-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.