Çankaya'da "Çocukların Kitabı Çocuk Hakları" atölye çalışması başladı

Çankaya Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocuklar, Dünya Çocuk Kitapları Günü ve Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında gerçekleştirilen Sessiz Kitap Okuma Atölyesinde keyifli zaman geçirdi.
Ankara Masası
|
12 Kasım 2021, Cuma - 12:11
Çankaya'da "Çocukların Kitabı Çocuk Hakları" atölye çalışması başladı

Çankaya Belediyesi, Dünya Çocuk Kitapları Günü ve Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında kreşlerinde eğitim gören çoçuklara Sessiz Kitap Okuma Atölyesinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Çocukların bilişsel gelişimini destekleyen atölye çalışmasında eğitmenler tarafından miniklere resimli çocuk kitabı ile yaratıcı drama ve düşünsel okuma tekniklerinden oluşan eğitim verildi. 

Hayal dünyalarında tasarlayıp kendi kitaplarını oluşturmak için atölye çalışmasında bir araya gelen çocuklar bir yandan haklarını öğrenirlerken bir yandan da atölye çalışmasının keyfini yaşadı. 

İmza günü 19 Kasım'da

Kreşlerde eğitim gören 5-6 yaş gruplarındaki çocuklara verilen eğitimlerin sonunda 19 Kasım’da Çocukların Kitabı Çocuk Hakları başlığı altında Çocuk Yazarlar ve Çizerler imza günü düzenlenecek. 

Çocuklar yaşıtlarıyla beraber yaratıcı okuma, yaratıcı düşünme ve canlandırma başlığı altında Çocukların Kitabı Çocuk Hakları atölye çalışmasında eğitmenleriyle oyunlar da oynadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1114940/cankayada-cocuklarin-kitabi-cocuk-haklari-atolye-calismasi-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.