Başkent’in en güzel pencere, balkon ve terasları belirleniyor

Ankara Masası
|
07 Mayıs 2020, Perşembe - 11:28
Başkent’in en güzel pencere, balkon ve terasları belirleniyor

 Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi, “En Güzel Pencere, Balkon ve Teras Tasarım Yarışması” düzenliyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Kent Konseyi, korona virüs salgınıyla mücadele süresince evde vakit geçiren vatandaşların bitki, çiçek ve peyzaj çalışmalarına ağırlık vermelerini sağlamak, şehrin yeşil dokusunu ön plana çıkarmak amacıyla "En Güzel Pencere, Balkon ve Teras Tasarım Yarışması" düzenliyor.

Başkentlilerin moral ve motivasyonunu artırmak, Ankara’nın yeşil dokusunu ön plana çıkarmak ve görsel kalitesi yüksek kentsel mekanların tasarlanmasına teşvik etmek amacıyla düzenlenen ödüllü yarışma için son başvuru tarihi 15 Mayıs olarak belirlendi.

Ankara'da yaşayan her yaştan vatandaş, tasarımlarına ait farklı açılardan çekilmiş JPG formatında 3 fotoğrafı "[email protected]" mail adresine göndererek yarışmaya katılabilecek.

Fotoğraflar, Doç. Dr. Lale Özgenel, Ayşegül Aygün Coşkun, Eda Ersoy Tombalakoğlu, Faruk Küçük ve Songül Top'tan oluşan jüri üyeleri tarafından seçilecek.

Yarışma sonuçları, 19 Mayıs Salı günü Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi'nin "www.ankara.bel.tr" ve "www.ankarakentkonseyi.org.tr" internet adresleri üzerinden açıklanacak. Yarışmada ilk üç dereceye girenlere Atatürk portresi ve Türk bayrağı, Ankara’yı ve Ankara tarihini anlatan kitaplar, flash bellek, powerbank, kalem ve defter, Ankara atkısı ve fideden oluşan çeşitli hediyeler verilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/11150/baskentin-en-guzel-pencere-balkon-ve-teraslari-belirleniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.