Başkan Akıllı'dan esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ulus Güvercin Sokak'ta esnafla bir araya geldi. İl Başkanı Akıllı "Esnaf bizler için önemli ve bir o kadar da değerli bir kriterdir" dedi.
Ankara Masası
|
13 Kasım 2021, Cumartesi - 13:46
Başkan Akıllı'dan esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ulus Güvercin Sokak'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dükkanları gezerek esnafla sohbet eden İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara’daki esnafın çözüme kavuşmayan sorunlarını not aldı.

"İktidara gelince esnafımızın tüm ekonomik sorunları çözüme kavuşturacağız" diyen Ali Hikmet Akıllı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Esnafımızın, büyükşehir belediyemizin yetki alanındaki sorunlarını ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a ileterek çözümlerinin takipçisi olacağız. Esnafımızın kazanç sağlayıp ayakta kalması için Cumhuriyet Halk Partisi olarak yanlarındayız.” 

“Esnaf bizim için önemli”

Esnafın sıkıntıları, talepleri ve önerilerini tek tek dinlediğini söyleyen CHP İl Başkanı Akıllı yaptığı açıklamada, “Bugün Ulus Güvercin’deki avizeci esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik ve hayırlı işler temennisinde bulunduk. Biz elimizden geldiği kadar bir şeyler yapacağız. Esnaf bizler için önemli ve bir o kadar da değerli bir kriterdir.” ifadelerine yer verdi.
 
Esnaf ve vatandaşlar, CHP İl Başkanı Akıllı’nın esnafın sorunlarını yerinde görmesinden memnuniyet duyduklarının dile getirerek, Akıllı’ya teşekkür etti.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1117013/baskan-akillidan-esnaf-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.