Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'memur' tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay Kemal, öğretmenleri, subayları, polisleri tehdit ediyor. Hangi memur sınıfında kardeşlerimiz varsa sıradan hepsini tehdit ediyor. Bilmiyor ki Allah'ın izniyle benim memur kardeşlerim, kamu görevlilerim bunlara pabucu bırakmayacak." dedi.
Ankara Masası
|
14 Kasım 2021, Pazar - 14:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'memur' tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde “Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması” programında konuştu.

"Bay Kemal, öğretmenleri, subayları, polisleri tehdit ediyor. Hangi memur sınıfında kardeşlerimiz varsa sıradan hepsini tehdit ediyor." diyen Erdoğan, "Bilmiyor ki Allah'ın izniyle benim memur kardeşlerim, kamu görevlilerim bunlara pabucu bırakmayacak." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Gezi olaylarında Bay Kemal Taksim'de değil miydi? Ne işin vardı senin orada? Çünkü Bay Kemal'de gezici. Siz değil miydiniz Bezmialem Cami'ne bira kutularıyla giren. Bunlar tahribat yapar, biz iş yaparız." şeklinde konuştu.

Meral Akşener'e tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısında yaptığı konuşmaya tepki gösteren Erdoğan, "Bir kadın genel başkana Allah aşkına soruyorum sizlere küfretmek yakışır mı? Ya sen bir kadınsın. O küfrü nasıl yapıyorsun? Şunu bil ki bu millet kime neyi yakıştıracağını çok iyi biliyor." dedi. 

Erdoğan, "Memurlarımızı şu anda kadar enflasyona karşı hiç ezdirmedik, bundan sonra da ezdirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması

3600 ek gösterge konusuna da değinen Erdoğan şöyle devam etti: Önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. Memur-Sen'in gayretinin şahidiyiz. Bunu sahiplenmeye çalışan CHP gibi fırsatçılar olduğunu görüyoruz. Bundan sonra Memur-Sen'le işbirliği halinde kamu görevlilerimizin durumlarını iyileştirmeye devam edeceğiz. 



http://www.ankaramasasi.com/haber/1117783/cumhurbaskani-erdogandan-kilicdarogluna-memur-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.