CHP'den 50+1 açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Erdoğan'ın 50+1'den şikayet etmesinin tek nedeni var. Geliyor gelmekte olanın korkusu." dedi.
Ankara Masası
|
15 Kasım 2021, Pazartesi - 15:24
CHP'den 50+1 açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 50+1 konusundaki açıklamalarına değinen Öztrak, "Erdoğan her şey yolunda diyor. Tek sorun 50+1 barajıymış. Anlaşılan Erdoğan 50+1 barajı düşürülsün ama ucube sistem kalsın istiyor. Ne yapalım sizi memnun etmek için barajı 30+1'e mi indirelim? Erdoğan'ın 50+1'den şikayet etmesinin tek nedeni var. Geliyor gelmekte olanın korkusu." dedi.

"Erdoğan hangi çıtayı koyarsa koysun artık o çıtayı aşamaz. Milletin sandıkta atacağı şamardan kurtulamaz." diyen Öztrak, "Çünkü milletin gözünden de gönlünden de düştü. Milletin Erdoğan'dan sıtkı sıyrıldı. Bu ucube sistem gömleği artık yama tutmaz, çirkin elbisenin ilk sandıkta çöpe atılması gerek. Güçlendirilmiş parlamenter sistem elbisesini istişare ile dikemeye ihtiyacımız var. Bu elbisenin terzisi milletimiz olacak. " ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1119199/chpden-501-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.