Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı ve Kalecik'in bütçeleri onaylandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı ve Kalecik belediyelerinin bütçeleri onaylandı.
Ankara Masası
|
15 Kasım 2021, Pazartesi - 19:58
Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı ve Kalecik'in bütçeleri onaylandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Plan ve Bütçe Komisyonu, ilçe belediyelerinin kendi meclislerinden onay alarak geçtiğimiz haftalarda sundukları 2022 mali yılı bütçelerinin ilgili cetvellerini ve bütçe kararnamelerini inceleyerek uygun görüş belirten raporlar hazırladı.

2022 mali yılı bütçe raporlarına kesinlik kazandırmak için ABB Meclisi'nde    görüşmelere başlandı.

İlk olarak  Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı ve Kalecik belediyelerinin raporları görüşülürken, bütçeler onaylandı.

Onaylanan bütçeler şu şekilde oluştu;  Altındağ Belediyesi  519 milyon TL, Ayaş Belediyesi 35 milyon 100 bin TL, Bala Belediyesi 52 milyon TL, Beypazarı Belediyesi  106 milyon TL, Kalecik Belediyesi  35 milyon 100 bin TL

Başkanlardan teşekkür

Görüşmelerin ardından söz alan belediye başkanları Meclis üyelerine teşekkür etti.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı "Altındağ Belediyemizin 2022 yılı bütçesi hayırlı uğurlu olsun. Çok teşekkür ediyorum ben bütün meclis üyesi arkadaşlarımıza vermiş olduğu katkılardan dolayı. İnşallah son kuruşuna kadar Altındağ'ımız için büyük bir titizlikle kullanacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Burada emeği geçen bütçenin hazırlanmasında, Meclis'te  görüşülmesi esnasında emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah meclis üyesi arkadaşlarımızı da bir gün Altındağ'da misafir etmek istiyoruz." dedi.

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran "Bala Belediyemizin bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu bütçenin hazırlanmasında emeği geçen, başta Bala Belediyesi bürokratlarımız, çalışanlarımız olmak üzere plan- bütçe komisyonu başkanımıza, üyelerine ve Büyükşehir bürokratlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Bala Belediyemizin bütçesini de Bala halkımıza,vatandaşlarımıza,hemşehrilerimize son kuruşuna kadar hizmet olarak dönmesi konusunda elimizden geleni yapacağız. Yapacağımıza inanıyoruz. Buradan tekrar değerli meclis üyelerimize çok çok teşekkür ediyorum.İnşallah sizleri adet olmuş Bala'da ağırlamaktan gurur duyarız ama ne gelen var ne giden var." diye konuştu.

Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan "2022 Yılınında çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde , yine ilçemizde yaşayan kadınların ve gençlerin talepleri ve istekleri doğrultusun da sokak hayvanlarınıda önemseyerek bütçemizi kullanmayı hedefliyoruz. Ben şimdiden 2022 yılı bütçesinin ilçelerimize, Ankara'mıza,Ankaralı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen özellikle Kalecik Belediyesindeki bürokrat arkadaşlarıma, plan- bütçe komisyonu ve başkanına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bugün başlanan bütçe görüşmelerine, yarın akşam saat 18.00'de Evren, Çankaya, Kızılcahamam, Etimesgut ve Çamlıdere belediyeleriyle devam edecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1119413/altindag-ayas-bala-beypazari-ve-kalecikin-butceleri-onaylandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.