Mustafa Şentop'tan Başak Cengiz'in ailesine ziyaret

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, uğradığı kılıçlı saldırı sonrası hayatını kaybeden Başak Cengiz'in Ankara'da yaşayan ailesini ziyaret etti.
Ankara Masası
|
15 Kasım 2021, Pazartesi - 21:08
Mustafa Şentop'tan Başak Cengiz'in ailesine ziyaret

İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in Ankara'da yaşayan ailesine TBMM Başkanı Mustafa Şentop taziye ziyaretinde bulundu.

"Gerekli cezayı alacağından eminim"

Meclis Başkanı Şentop, ailenin acısını paylaştığını belirtirken "Kadına yönelik şiddet vakaları canımızı yakmaktadır. Suçluların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için üzerimize ne düşerse yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz. Başak kızımızın hukuk sürecini yakından takip ediyorum. Evladımızı hunharca öldüren bu kişinin gerekli cezayı alacağından eminim" dedi.

"Devlet bizi yalnız bırakmadı"

Acılı anne Beyhan Cengiz, Meclis Başkanı Şentop'a desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Devlet acılı günümüzde yanımızda. Bizi yalnız bırakmadınız" ifadelerini kullandı.

Şentop aileye taziyelerini ileterek, Başak Cengiz için dua ettikten sonra evin önündeki taziye çadırına da uğradı. Ziyarette Meclis Başkanı Şentop'a Ankara Valisi Sayın Vasip Şahin de eşlik etti.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1119437/mustafa-sentoptan-basak-cengizin-ailesine-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.