Halil İbrahim Yılmaz: Ödüller bana değil Ankaralılara geldi

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, AKK'ye verilen ödüller hakkında konuştu. Yılmaz, "Bu ödüller attığınız asfalta yaptığınız binaya gelmiyor. Bu ödüller huzur iklimine geliyor." dedi.
Ankara Masası
|
17 Kasım 2021, Çarşamba - 14:16
Halil İbrahim Yılmaz: Ödüller bana değil Ankaralılara geldi

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Masası ve Radyo Avrasya Türk'te ortak canlı yayın konuğu oldu. 

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Yılmaz, AKK'ye verilen ödüller hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

"Bunlar dünyadaki kriterler"

Ödüllerin atılan asfalta ya da yapılan binalara değil kentin huzur iklimine geldiğini söyleyen Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Bu ödüller kentteki iklimin ödüllendirilmesi. Bu ödüller attığınız asfalta yaptığınız binaya gelmiyor. Bu ödüller kentteki sosyal dayanışmaya, veresiye defterinizi kapatmanıza, kentteki sosyolojilerin bir araya gelmesine, iklim konuşmanıza, suyu konuşmanıza, istihdamı arttırmanıza, huzur iklimine geliyor. Dünyadaki kriterler bunlar.

AKK, uluslararası kolaylaştırıcılar tarafından altın madalya ödülüne de layık görüldü. Altın madalya uluslararası ilaç firmalarının gümüş alamadığı bir ödül. Burada sadece katılımcılığı anlattık ve bunu belgelendirdik. Bu ödül bana değil 6 milyonun iradesine geldi. Ankara'daki bereket, huzur, kaynaşma ve dayanışma iklimine geldi."

Yılmaz, AKK'nin Dünya Belediyeler Birliği tarafından yurttaş katılımında en iyi model ödülüne de layık görüldüğünü ekledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1122134/halil-ibrahim-yilmaz-oduller-bana-degil-ankaralilara-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.