Kılıçdaroğlu ve Akşener'den erken seçim çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ekonomiye yönelik eleştirilerde bulunarak erken seçim çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
17 Kasım 2021, Çarşamba - 17:11
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den erken seçim çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen iki lider, ekonomiye yönelik eleştirilerde bulunarak erken seçim çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan açık çağrı

Kılıçdaroğlu: Yönetemiyorsunuz. Merkez Bankası'nın müdürü ol açıklama yap ya da müdahale etme. Koskoca bir kurum dünyada bile itibarsızlaştırdı. Kendisine çağrıda bulunuyorum. Yönetemiyorsun. Milletin üzerine bu kadar yük yükleme. Türkiye'nin bir an önce seçime gitmesi gerekli.

Akşener: Tek yol seçim

Akşener: Seçimden başka çare yok. Geçen sene Erdoğan'a memleket masasını topla demiştim. Bugün bu çağrıyı yapmam lazım ama o günden ağzım yandı. Hakaretlere uğradım. Yolun sonu görünmüştür. Daha fazla yıkıma, yoksulluğa; eğitime erişememe konusunda büyük bir problemle karşı karşıyayız. Bütün bunlardan çıkılmasını tek yolu seçimlerin yapılması, milletimiz kimi tercih ediyorsa ona saygı duyulması gerekiyor. ''


http://www.ankaramasasi.com/haber/1122589/kilicdaroglu-ve-aksenerden-erken-secim-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.