Serhat Oğuz'dan KazanBelNet açıklaması

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, KazanBelNet projesinin Türkiye'de tek olduğunu ifade ederek "Gurur duyuyorum" dedi.
Ankara Masası
|
18 Kasım 2021, Perşembe - 13:18
Serhat Oğuz'dan KazanBelNet açıklaması

Kahramankazan Belediyesi’nin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı’ndan (BTK) gerekli lisansları alarak faaliyetlerine başlattığı KazanBelNet, Başkan Serhat Oğuz'un gurur projesi oldu.

Proje hakkında Ankara Masası ve Radyo Avrasya Türk ortak canlı yayınında açıklamalarda bulunan Oğuz, "Gururla söylüyorum. Bu projenin Türkiye'de örneği yok. Türkiye'de bu hizmeti veren ikinci bir belediye yok. Ulaştırma Bakanlığı'ndan internet erişim ve altyapı lisansı almış ilk belediyeyiz." dedi.

"Türk Telekom'un sahip olduğu lisans haklarına sahibiz"

KazanBelNet isimli bir şirket kurduklarını ve bu şirketin BTK'ya lisans başvurusunda bulunduğunun hatırlatan Oğuz, "Türk Telekom'un sahip olduğu lisans haklarına sahibiz. Türkiye'de değil ama Kahramankazan'da iddialıyız. Kazan'da bir yılda abone sayısını 2500'e çıkardık. Bizim planımız 1000'di." ifadelerini kullandı.

"Fiyatlarımız piyasanın çok çok altında"

Oğuz şöyle devam etti: Fiyatlarımız piyasanın çok çok altında. Burada amacımız para kazanmak değil. İnternet özellikle pandemi döneminde büyük bir ihtiyaç oldu. Düşük hızlı internet götürmektense bunun bedelini asgari olarak vatandaştan alalım, veremeyecek olanları biz finanse edelim istedik.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1123946/serhat-oguzdan-kazanbelnet-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.