Serhat Oğuz: Mansur Yavaş'ın iş tutma biçimi yanlış

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, "Mansur Yavaş ilçe belediye başkanlarının ilettiği sorunları çözmeye çalışıyor ama sonra araya parazitler giriyor. Mansur Bey'de kader birliği yapmış insanların yanında durmak zorunda kalıyor." dedi.
Ankara Masası
|
18 Kasım 2021, Perşembe - 14:25
Serhat Oğuz: Mansur Yavaş'ın iş tutma biçimi yanlış

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Masası ve Radyo Avrasya Türk'ün ortak canlı yayın konuğu oldu.

Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Oğuz, ilçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasındaki ilişkiye yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Yavaş'ı seçildikten sonra Kahramankazan'a geldiğinde kendisine taleplerin olduğu bir dosya verdiğini belirten Oğuz, "Dosyayı teslim ettiğimizde pozitif bir yaklaşım sergiledi." dedi.

Sözlerinin devamına bir meclis toplantısında Yavaş'a "Sizin güler bir yüzünüz pozitif bir duruşunuz var. Bu bizim için güzel ama sizin kraldan çok kralcılarınız var. Ahengi bozuyorlar" dediğini aktaran Oğuz, Yavaş'ın iş tutma biçiminin yanlış olduğunu ekledi.

"Kader birliği yapmış insanların yanında durmak zorunda kalıyor"

Oğuz, "Mansur Yavaş ilçe belediye başkanlarının ilettiği sorunları çözmeye çalışıyor ama sonra araya parazitler giriyor. Mansur Bey'de kader birliği yapmış insanların yanında durmak zorunda kalıyor. Mansur Bey'in pozitif bir algısı var bu çok güzel. Çözüm üretip bir noktaya vardığınızda ise torbadan başka bir şey çıkıyor. Herhalde birileri Mansur Bey'e "Bu bize zarar verir" diyor. Mansur Bey de bunları yapmıyor." şeklinde konuştu. 

"Allah razı olsun"

Oğuz, programın bir bölünde ise ABB'nin geri istemesi üzerine belediyeye arazöz aldıklarını ifade ederek "Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış. Allah Mansur başkandan razı olsun" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1124041/serhat-oguz-mansur-yavasin-is-tutma-bicimi-yanlis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.