Ankara Keçiören'deki faciada hayatını kaybedenlerin ve yaralıların isimleri belli oldu

Ankara’nın Keçiören İlçesinde bir apartmanda meydana gelen patlamada 3’ü ağır 4 kişi yaralanırken, 1’i çocuk 2 kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili geniş çaplı incelemeler devam ederken, itfaiye ekipleri ve AFAD'ın çalışmaları da devam ediyor. Öte yandan patlama sonrasında yaralanan ve hayatını kaybedenlerin de isimleri belli oldu.
Samet Dirican
|
19 Kasım 2021, Cuma - 07:25
Ankara Keçiören'deki faciada hayatını kaybedenlerin ve yaralıların isimleri belli oldu

Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi'nde saat 22.26 sıralarında 3 katlı bir binada patlama meydana geldi. Patlama seslerinin duyan komşular polis, itfaiye, ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye erleri patlama sonrasında apartmanda göçük olduğunu tespit ederken, çok sayıda AFAD, ANDA, UMKE ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ve AFAD ekipleri Muhammed Kahtan (35), Melek Kahtan (2), Useme Kahtan(5) Umutcan Yeter (21), Beyzagül Yokuş (15), Zine Abdülkerim El Vahap (25) göçük altından çıkardı.

Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları çevredeki hastanelere sevk etti. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Muhammed Kahtan ve kızı Melek Kahtan ise yaşamını yitirdi. Vücutlarında kısmen yanıklar da olan yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1125533/ankara-keciorendeki-faciada-hayatini-kaybedenlerin-ve-yaralilarin-isimleri-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.