Mamak'ta nostalji yolculuğu

Mamak Belediyesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlediği 'Yeşilçam Şarkıları Konseri' ile Başkentlileri Yeşilçam yolculuğuna çıkardı. Usta sanatçıların filmlerinden müziklerin yer aldığı organizasyon Mamaklılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Ankara Masası
|
19 Kasım 2021, Cuma - 11:50
Mamak'ta nostalji yolculuğu

Münir Özkul’dan Tarık Akan’a, Adile Naşit’ten, Kemal Sunal’a, Kadir İnanır’dan  Türkan Şoray’a kadar Yeşilçam’ın unutulmaz aktörlerinin rol aldığı sinema filmlerinin müzikleri Mamak’ta yeniden hayat buldu. 

Mamak Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Yeşilçam Şarkıları Konseri', Mamaklılardan yoğun ilgi gördü. 

Şefliğini Özgür Ulaş Doğanoğlu’nun yaptığı, Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun seslendirdiği Yeşilçam Şarkıları Konseri, vatandaşlara, geçmiş yılların güzellikleriyle dolu bir gece yaşattı. 

"Onlar güzellikleriyle gönlümüzde taht kurdular"

Bugüne kadar sinema camiasına emek vermiş, gönüllere girmiş, vefat eden artistleri, aktörleri, sanatçıları ve şarkıcıları bu özel konser ile yürekten yâd ettiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Onlar hem sanat camiasında hem de sinema camiasında güzellikleriyle gönlümüzde taht kurdular. Bizlerde onların bıraktığı bu güzel eserleri yaşatmaya hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bir sanatçı, bir şarkıcı, bir aktör kolay yetişmiyor. Bizler de bu bilinçle Mamak Belediyesi olarak Musiki Muallim Mektebimiz’de geleceğin sanatçılarını yetiştirme gayret ediyoruz" şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1126264/mamakta-nostalji-yolculugu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.