Nallıhan, Pursaklar ve Şereflikoçhisar'ın bütçeleri onaylandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde yapılan oylamayla Nallıhan, Pursaklar ve Şereflikoçhisar belediyelerinin bütçeleri onaylandı.
Ankara Masası
|
19 Kasım 2021, Cuma - 19:31
Nallıhan, Pursaklar ve Şereflikoçhisar'ın bütçeleri onaylandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi'nde ilçe belediye meclislerinde onaylanan bütçelere ilişkin oylama gerçekleştirildi. 

İlçe belediyelerin 2022 mali yılı bütçeleriyle ilgili cetvellerin ve bütçe kararnamelerine ilişkin raporların incelenmesinin ardından yapılan oylamada Nallıhan, Pursaklar ve Şereflikoçhisar'ın bütçeleri onaylandı.

Onaylanan bütçeler şu şekilde oluştu; Nallıhan Belediyesi 65 Milyon, Pursaklar Belediyesi 206 Milyon, Şereflikoçhisar Belediyesi 55 Milyon

Başkanlardan ilk bütçe mesajı

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş

2022 yılı Nallıhan Belediyesi oylandı hepinize teşekkür ediyorum. Başta emeği geçen Nallıhan Belediyemizin çok değerli personeline, meclis üyelerimize yine Büyükşehir Belediyemizin plan bütçe komisyon üyelerine ve çok değerli meclis üyelerine de huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu mütevazi bütçemiz Nallıhanımız’a hayırlı olur. 2021 yılında bütçe gerçekleşme oranımız aralıkta yüzde 90 seviyesine gelecektir. 65 milyonluk bütçemizin Nallıhanımız’a son kuruşuna kadar düzgün bir şekilde harcanacağınızdan emin olmanızı diliyorum.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin

Pursaklar Belediyesi olarak 2020 yılında yaptığımız bütçeyi yüzde 106 oranında gerçekleştirdik. 2022 yılımızı tahminimizi de gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bütçemizi son kuruşuna kadar ilçemize Ankaramız’a hizmet olarak ayırmayı planlıyoruz. Bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen hem mesai arkadaşlarıma hem plan bütçe komisyonu üyelerimize hem de destek verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Melih Memiş Çelik

Bugün burada Şereflikoçhisar 2022 mali yılı bütçemiz oylanarak kabul edildi. Ben 2022 mali yılı bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen belediye personelimize, belediye meclis üyemize,  Ankara Büyükşehir Belediyesi parti grup başkanlarımıza ve meclis üyelerimize oy birliği ile verdiği desteklerden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Şereflikoçhisar Belediye bütçemizin ve diğer belediyelerimizin bütçelerinin Ankaralı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu bütçeyi hazırladık ama uygulamayı Cenabı Allah hepimize nasip eder.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1127137/nallihan-pursaklar-ve-sereflikochisarin-butceleri-onaylandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.