Küçük Müslüme son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da kaybolan ve dün cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cenazesi, Karaman'da defnedildi.
IHA-20211120AW471293
|
20 Kasım 2021, Cumartesi - 16:13
Küçük Müslüme son yolculuğuna uğurlandı

Mersin’in Gülnar ilçesinde, ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın cenazesi Karaman’da son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin Gülnar Devlet Hastanesinden alınan küçük kızın cenazesi, Karaman merkezdeki Kazalpa Mezarlığı'na getirildi.

Burada Yağal'ın ablası Nurcan Özcan ve bazı aile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Küçük kızın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Cenazeye, Yağal'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Mehmet Alpaslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve çok sayıda kişi katıldı.

Müslüme Yağal’ın ölümü

Gülnar ilçesi Yanışlı Mahallesi kırsalında 10 Kasım'da çadır kurdukları sırada 3 yaşındaki kızları Müslüme'nin kaybolduğunu fark eden Yağal ailesi bölgede arama yapmış, sonuç alamayınca durumu ilgililere bildirmişti. Aramalardan sonuç alınamayınca AFAD, AKUT, itfaiye ve jandarma ekiplerince kırsal alanda geniş çaplı çalışma başlatılmıştı.

Çadır kurulan bölgeye uzak mesafedeki ormanlık alanda dün kayıp kız çocuğunun cesedi bulunmuş, jandarma ekipleri soruşturmayı genişleterek aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak üzere karakola götürmüştü.

(AA)


http://www.ankaramasasi.com/haber/1127805/kucuk-muslume-son-yolculuguna-ugurlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.