Metin Külünk: 5 saatte Atina'dayız

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, Yunanistan üzerinden gelen tehditlere tepki gösterirken, "Yunanistan füze atacakmış. Atsın da görelim, ağzının payını alır. 5 saatte Atina'dayız" dedi.
Ankara Masası
|
21 Kasım 2021, Pazar - 16:45
Metin Külünk: 5 saatte Atina'dayız

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, Çorum’da bir grup sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen "Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin konumu" konulu konferansta çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin güç merkezi olmasının istenmediğini söyleyen Külünk "Hatay'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sınırlarına dahil olduğu andan itibaren aslında o gün büyük oyun bozuldu. Onlara kalsa Kıbrıs'tan da çekin diyorlardı orduyu. Niye sormuyorsunuz bunlara sen neden tezkereye hayır diyerek PKK'nın önünü neden açmak istiyorsun diye sorsanıza sorun! Çünkü o yeni dünya düzeninde Türkiye'nin kutup başı, güç merkezi olmasını istemeyenler zihinlerde kalıcı hale gelsin diye söylüyorum." dedi.

Külünk, Türkiye üzerinde oynanan oyunlar şu şekilde sıraladı;

1- PKK üzerinden Türk Devletini butik devlet haline getirmek istiyorlar.
2- PKK üzerinden Türk Devleti'nin çatısını çökertmek istiyorlar
3- LGBT üzerinden bu milletin insani değerlerini tamamen tüketmek istiyorlar.

"5 saatte Selanik'teyiz, 5 saatte Atina'dayız"

Yunanistan üzerinden yapılan tehditlere de cevap veren Külünk "Yunanistan üzerinden de, bütün bu ihtimaller boşa düştüğü için savaş denemesi yaptırmak istiyorlar. Hadi hodri meydan. Yunanistan füze atacakmış. Atsın da görelim, ağzının payını alır. 5 saatte Selanik'teyiz, 5 saatte Atina'dayız." şeklinde konuştu.

"Bunlar aşılır, çözülür"

"Ne yaparlarsa yapsınlar. şunu unutmayın, eski Türkiye yok artık." diye Külünk sözlerine şöyle devam etti;

Amerika'nın vereceği, 2'inci Dünya Savaşı'ndan kalma atık silah, mühimmata ihtiyaç duyan Türkiye yok artık. Hangi Türkiye var, her anlamda güçlü. Evet bugünlerde sıkıntılarımız var, problemlerimiz var. Dolar kurunun yükselmesi onun doğal olarak enflasyon baskısının vatandaşımızın cebinde hissedilmesi. Bunların hepsi var, bunların farkındayız. Bunlar aşılır, çözülür. Biz bu krizleri ilk defa atlatmıyoruz. Ama Türkiye bütün bu doların ve ellerindeki para gücünün Türkiye'ye karşı bir saldırı aracı haline getirilmesinin tarihsel seyrine bir bakın. 2002 krizinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ayakta kalamadı. 28 Şubat'ta bu milleti, bu finansal darbeciler Türkiye'nin 250 milyar dolarını bu milletin cebinden aldılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1130204/metin-kulunk-5-saatte-atinadayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.