Ağıralioğlu'dan Lütfü Türkkan açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına küfür etmesiyle ilgili "Biz arkadaşımızın yaptığından tandık." dedi. Ağıralioğlu, Türkkan'ın partisine karşı sorumlulukları olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
23 Kasım 2021, Salı - 15:00
Ağıralioğlu'dan Lütfü Türkkan açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Ağıralioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çıkışını kıymetli bulduğunu ancak bunun iradesinin özenli tutulması gerektiğini vurguladı. 

Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesi için "Bu affedilemez bir hatadır." diyen  Ağıralioğlu, partisinin Denizli mitingine yönelik değerlendirmelerde de bulundu. 

Ağıralioğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Bu helalleşme parantezini açtığınızda hassasiyet göstermelisiniz. Çünkü insanlar helalleşme dediğiniz alanlarda büyük bedeller ödemişler. Helalleşme bu toplumlarda "boşa yere bedel ödediniz" gibi yaşama sevinçlerini kaybedecek bir bunalıma itebilir. O yüzden bu helalleşme kıymetlidir ama bunun iradesini özenli tutmak zorundayız. Bunun çerçevesini Türkiye Cumhuriyeti devletinin meşruyet alanına çekmemiz lazım. Devlet de siyaset de siyasetçiler de STK'lar da helalleşsin. Bunu siyasi heveslerden ziyade toplumsal beraberliğe dönüştürmek lazım.

İstifa sinyali: Lütfü Türkkan'ın partisine karşı sorumlulukları var

Bir siyasetçi böyle küfür edemez. Bizim milletimiz şehit yakınıdır. Her hangi bir siyasetçi değil hiç kimse hiç kimseye böyle galiz küfür edemez. Bu affedilemez bir hatadır. Bunun beraberinde milletine karşı partisine karşı getireceği sorumluluklar vardır, bunları da taşımak zorunda. Özür diledi, beraberinde çalışacak mekanizmalar da vardır. Lütfü Bey'in de partinin de yapmak zorunda oldukları vardır. Bu süreç devam ediyor. Bu affedilmez bir hatadır. Lütfü Bey'in yapmak zorunda oldukları vardır.

İYİ Parti'nin Denizli mitingi

Ben AK Parti'nin kalabalıklarını da kendi kalabalıkları sayarak bir siyaset yapıyorum. Arkadaşlar rahat olsunlar. 83 milyonu kendimden sayıyorum.

 Biz partimize oy vermeyenleri de partilimiz sayacağız. Arkadaşlar okullara, belediyelere kadar talimatlandırılmış bindirilmiş mitinglerle algı yönettikleri için bizleri de kendileri gibi zannediyorlar. Bizim için önemli olan şudur; mitingimize gelenler kadar gelmeyenler azizdir, partilimizdir.

Onlara seçimde photoshopu göstereceğiz.



http://www.ankaramasasi.com/haber/1134354/agiraliogludan-lutfu-turkkan-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.