CHP ve İYİ Parti olağanüstü toplanıyor

Döviz ve altında yaşanan artışın ardından Millet İttifakı ortakları acil toplantı kararı aldı. İYİ Parti lideri Meral Akşener ekonomi kurmaylarıyla bugün bir toplantı gerçekleştirirken, CHP lideri Kılıçdaroğlu ise Gaziantep ve Şanlıurfa programlarını iptal ederek acil toplantı kararı aldı.
Ankara Masası
|
23 Kasım 2021, Salı - 18:08
CHP ve İYİ Parti olağanüstü toplanıyor

Merkez Bankasının faiz kararlarının ardından piyasalarla yaşanan hareketlilik neticesinde, dolar 13.50'yi, euro 15.20'yi, gram altın ise 761 lirayı görerek rekor tazeledi.

Ekonomide yaşanan artışların ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ekonomi kurmaylarıyla genel merkezde toplantı kararı aldı. Toplantıda  piyasalardaki hareketliliğin ve alınması gereken önlemlerin değerlendirileceği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Gaziantep ve Şanlıurfa programlarını iptal ederek, partisinin yetkili organlarını yarın 12.00'de olağanüstü toplantıya çağırdı.

Davutoğlu iki başkanla görüşecek

Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ekonomideki gelişmelerin ardından bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yarın ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geleceğini duyurdu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1134573/chp-ve-iyi-parti-olaganustu-toplaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.