Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Altındağ’da

AK Parti Altındağ İlçe Danışma Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Zeliha Demirci
|
25 Kasım 2021, Perşembe - 12:17
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Altındağ’da

AK Parti Altındağ teşkilatı bir araya geldi. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın da katıldığı toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Bakan Kurum’dan Altındağ Müjdeleri

Bakan Kurum yaptığı konuşmasında Ankara’nın dört bir tarafında gerçekleştirilen değişim projelerine değindi. En büyük ve en değerli dönüşüm çalışmalarının Altındağ’da gerçekleştirildiğini söyleyen Kurum, “‘Eski Ankara', 'Tarihi Ankara' adını verdiğimiz, ülkemizin en önemli kentsel yenileme projesini Altındağ'da gerçekleştiriyoruz. İlçemizde Ankara Kalesi'ni, Hergelen Meydanı'nı, Yahudi Mahallesi'ni, belediye binamızı da içine alan muhteşem bir projeyle, tarihi bugünle buluşturuyoruz. Atıfbey, Hıdırlıktepe ve İsmetpaşa mahallelerinden İtfaiye (Spotçular) Çarşısı'na, Başpınar Mahallesi'nden Çalışkanlar Mahallesi'ne, Önder'den Örnek Mahallemize, Gültepe'den Aktaş Mahallemize kadar Altındağ'da dört koldan başlattığımız bu büyük şehircilik adımlarıyla, Altındağlı hemşerilerimizin hizmetkarıyız, Başkentimiz’in hizmetkarıyız. Başkentimiz’de sesimizi değil sözümüzü, lafı değil icraatı, tembelliği değil çalışkanlığı, eserlerimizi yükseltmeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz.” dedi.

100. yıla emin adımlarla

Cumhuriyet'in ilan edildiği Altındağ'ın, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Başkan Balcı ise Altındağ'ın kanayan yarası olan bölgelerde değişim ve dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı. Kentsel dönüşüm alanında, çok kısa sürede çok fazla yol kat ettiklerini söyleyen Başkan Asım Balcı, "Altındağ'ın farklı mahallelerinde dönüşüm çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Bir bölgede yıkım gerçekleştirirken, başka bir bölgede molozları kaldırıyor, bir diğer bölgede ise yeni, modern ve tarihi dokuya uygun yapıların temellerini atıyoruz. Altındağlı vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir hayat sürebilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Başkan Balcı “Altındağ için kendisine sunduğumuz her projede yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyor, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a da destekleri için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1139880/cevre-ve-sehircilik-bakani-murat-kurum-altindagda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.