Nursultan Nazarbayev Parkı’na bin 300 metrelik yürüyüş yolu

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Yükseltepe Mahallesi’ne inşa edilen Nursultan Nazarbayev Parkı’nın 4 metre genişliğe ve bin 300 metre uzunluğa sahip koşu ve yürüyüş yoluyla vatandaşların spor için tercih ettiği yeni adres olduğunu söyledi.
IHA-20211125AW475304
|
25 Kasım 2021, Perşembe - 14:53
Nursultan Nazarbayev Parkı’na bin 300 metrelik yürüyüş yolu

Keçiören Belediyesi tarafından Yükseltepe Mahallesi’nde 97 bin metrekare alana inşa edilen Nursultan Nazarbayev Parkı’nın içinde yer alan yürüyüş yolu sporseverlerin gözde mekânlarından biri oldu. İçinde ayrıca bisiklet yolu, tenis kortu, şelale, dinlene alanları, çocuk oyun alanı, voleybol, futbol ve 2 adet basketbol sahası ile soyunma odaları bulunan spor kompleksi Kazakistan’ın kurucu lideri Nursultan Nazarbayev’in ismini taşıyor.

"Devasa bir tesis oldu"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Yükseltepe Mahallesi’ne inşa edilen Nursultan Nazarbayev Parkı’nın 4 metre genişliğe ve bin 300 metre uzunluğa sahip koşu ve yürüyüş yoluyla vatandaşların spor için tercih ettiği yeni adres olduğunu söyledi. Altınok, “Yükseltepe Mahallemizde bulunan ağaçlandırma alanının da içinde bulunduğu büyük bir bölgeye inşa ettiğimiz parkımız önemli bir dinlenme alanı olarak hizmet vermeye başladı. Burası çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın fiziksel, sosyal ve zihinsel yönden yaşam kalitesini artıracak devasa bir tesis oldu” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1140509/nursultan-nazarbayev-parkina-bin-300-metrelik-yuruyus-yolu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.