AK Partili Ahmet Özdemir: Birinci partiyiz

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir, "AK Parti şu anda Türkiye'de birinci parti. Cumhur İttifakı da yüzde 50+1'in üstünde bir oy ile güven ve gücü ile devam ediyor" dedi.
Ankara Masası
|
25 Kasım 2021, Perşembe - 18:01
AK Partili Ahmet Özdemir: Birinci partiyiz

Siyasette üst üste gelen erken seçim çağrıları ve ekonomide yaşanan gelişmeler AK Parti'nin oy oranını etkilediği konuşulurken,  AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir son anketlerde Cumhur İttifakı'nın 50+1'i geçtiğini söyledi.

Ak Parti'nin açık ara birinci parti olduğunu söyleyen Özdemir "AK Parti şu anda Türkiye'de birinci parti. Cumhur İttifakı da yüzde 50+1'in üstünde bir oy ile güven ve gücü ile devam ediyor. CHP'nin oy oranı da daha önce aldıkları oy oranından daha yüksek değil. En marjinal, en iyi iyimser anketleri bile böyle söylüyor. Genel merkezimizin yaptırdığı anket sonuçları var. Bağımsız kuruluşlarla da anket yaptırıyoruz. Buradan aldığımız verilerde vatandaşın AK Parti ve Cumhur İttifakı'na güveni ve desteği sürüyor. Beklentileri de anketlerde inceliyoruz. Gündemimizde muhalefetin ve göbek bağı Amerika'da olanların değil vatandaşımızın söylemleri var" ifadelerini kullandı.

"Koro halinde devreye girdiler"

Ekonomiyle ilgili muhalefetin eleştirilere yanıt veren Özdemir, "Mesele sadece ekonomi değil. Biden, Türkiye'de var olan unsurları harekete geçireceklerini söyledi. İktidarı alaşağı etmek için bir savaş yürütüyorlar. Türkiye sürekli bir küresel saldırı ile mücadele ediyor, bugün bunun adı ekonomik savaş. Bakın o unsurlardan biri, koronun da sözcülerinden Demirtaş, '7 bölgede halkı ayaklandırın' dedi. Kılıçdaroğlu hemen, 'Mersin'den başlıyoruz' dedi. Talimatı yere getirdi. Küresel operasyonun Türkiye'deki ayakları hemen devreye girdi. Türkiye ne zaman zora sokulmaya çalışsa bunlar hemen bir araya geliyor. Dün 10 milyar dolar bir yatırım ile Türkiye'ye gelindi. Ekim ayında cari ilk kez fazla verdi. Bunun vatandaşa yansımasını engellemek için koro hemen devreye girdi" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1141103/ak-partili-ahmet-ozdemir-birinci-partiyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.