Temel Karamollaoğlu, Gül görüşmesinin perde arkasını anlattı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yakın zamanda görüşeceği eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e adaylık teklifi götürmeyeceğini, istişare için yanına gideceğini söyledi.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2021, Cumartesi - 09:42
Temel Karamollaoğlu, Gül görüşmesinin perde arkasını anlattı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yakın bir zamanda eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmeye gideceğini açıklamasının ardından siyasi kulisler hareketlendi.

Kulislerde Karamollaoğlu'nun Gül'e adaylık teklifi götüreceği öne sürüldü.S özcü'den Ruhat Mengi'ye konuşan Karamollaoğlu, iddiaları yalanladı.

Karamollaoğlu, görüşmeyle ilgili "Gül cumhurbaşkanlığı yapmış, tecrübesi olan eski bir arkadaşımız, kendisiyle istişare etmeyi faydalı bulduğum için görüşmeye gidiyorum, bir teklif götürmüyorum." açıklamasında bulundu.

" Ben o konuyu görüşmek için gitmiyorum"

Fikir teatisinde bulunacaklarını ifade eden Karamollaoğlu "Bu konu şimdilik gündemde değil, gazeteciler konu bulamayınca bir şey uydurmak mecburiyetini hissediyorlar. Ben o konuyu görüşmek için gitmiyorum, kendisiyle Türkiye'nin sorunları hakkında bir fikir teatisinde bulunmak için gidiyorum" değerlendirmesini yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1142870/temel-karamollaoglu-gul-gorusmesinin-perde-arkasini-anlatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.