Kahramankazan Kent Meydanı için çalışmalar başladı

Kahramankazan Belediyesi, ilçe merkezinin çehresine değiştirecek projesine başladı. Çalışmaların bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2021, Cumartesi - 10:59
Kahramankazan Kent Meydanı için çalışmalar başladı

Kahramankazan Kent Meydanı için çalışamalar başladı.

Kahramankazan Belediyesi önündeki 5 dönümlük alanda yürütülecek çalışmaların sonucunda, kent meydanının altında 450 araç kapasiteli iki katlı otopark ile kafeterya, mescit, abdesthane, sosyal donatı alanları ve umumi tuvaletler yer alacak. 

Yılların sorunu çözülecek

450 araçlık otoparkın, ilçede yıllardır devam eden otopark sorununu çözmesi bekleniyor. Otoparkın yaya ve araç trafiğini de rahatlatacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca, projede  yazın havuz, kışın ise buz pateni pisti olarak kullanılabilecek bir kuru havuz da yer alacak.

Kahramankazan Belediyesi tarafından yürütülen sürecin bir yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

"Büyük değer katacak"

Kent meydanının Kahramankazanlıların yeni sosyalleşme alanı olacağına dikkat çeken Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, "Bu sözlerimiz arasında kent meydanı inşa etmek ve ilçe merkezinde yaşanan otopark sorununu çözmek de vardı. Kahramankazan kent meydanı projesiyle hem kent meydanımıza hem de otoparkımıza kavuşmuş olacağız. Böylece bir taşla iki kuş vurmuş olacağız. Başlattığımız çalışmalar inşallah bir yıl içinde tamamlanacak. Kahramankazan kent meydanımız halkımızın buluşma noktası haline gelecek. Ferah ve konforlu ortamıyla vatandaşlarımıza ve ilçemize büyük bir değer katacak" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1142997/kahramankazan-kent-meydani-icin-calismalar-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.