Murat Köse, en başarılı ilçe belediye başkanları arasına girdi

Ankara'da bir araştırma şirketinin anketine göre yüzde 64,2 ile en başarılı ilçe belediye başkanları arasında gösterilen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Hizmet halkamıza yeni eserler eklemeye ve Mamak’ın çehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Ankara Masası
|
28 Kasım 2021, Pazar - 13:13
Murat Köse, en başarılı ilçe belediye başkanları arasına girdi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, bir araştırma şirketinin kent genelinde gerçekleştirdiği ankette  yüzde 64,2 ile en başarılı ilçe belediye başkanları arasında 5. sırada yer aldı. 

"Mamak’ın çehresini değiştirmeye devam edeceğiz"

Ankete katılarak Mamak Belediyesinin çalışmalarını beğenen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Murat Köse, "Hizmet halkamıza yeni eserler eklemeye ve Mamak’ın çehresini değiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

2.5 yılda yapılan hizmetlerin anket sonuçlarına da yansımasından mutluluk duyduğunu da belirten Başkan Köse, "Hemşerilerimizin beklentileri doğrultusunda, onlara yakışır hizmetleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Halkımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Ekibimizle beraber özverili bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mamak’ımızı geleceğe taşıyan yatırımlarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1143833/murat-kose-en-basarili-ilce-belediye-baskanlari-arasina-girdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.