Mansur Yavaş'tan ilk açıklama

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Alparslan Türkeş'i anma töreninde çıkan olaylarla ilgili Devlet Bahçeli'nin kendisi suçlamasına " Siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim" ifadeleriyle yanıt verdi.
Ankara Masası
|
30 Kasım 2021, Salı - 20:17
Mansur Yavaş'tan ilk açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, hafta sonu Ankara'da gerçekleşen Alparslan Türkeş'i anma töreninde çıkan olaylarla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisini suçlamasına yazılı açıklamayla cevap verdi.

Mansur Yavaş, prensibi gereği siyasi tartışmalara girmeyeceğini belirtirek şu ifadeleri kullandı;

Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim.

hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece 6 milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ne olmuştu?

Hafta sonu Ankara'da gerçekleştirilen MHP eski Genel Başkanı ve Ülkücü hareketin lideri Alparslan Türkeş'i anma töreninde kavga çıkmış, yaşanan olaylar siyasette büyük yankı uyandırmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çıkan olaylarla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı işaret etmiş "Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin ardından bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir" ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1148488/mansur-yavastan-ilk-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ülküdaş
01 Aralık 2021, 08:34
şimdi bu siyasi açıklamalara cevap vermeyeceğini söyleyen erdemli, çakma sempatik, algı profesörü başggan ne yapacak biliyomusunuz. hemen belediye şirketlerindeki eski fetöden çıkma bürokratlarına bir talimat geçecek, önceki yönetimden kalma ülkücü ve ak partililere baskı ve mobingin dozu arttırılıp toplu işten çıkartmaya takılmamak adına bir bölümü bu hafta kapının önüne konulacak.. düzenli bunu yapıyor zaten eee erdemli ve adaletli olmak böyle birşey işte.