Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Ankara Masası
|
01 Aralık 2021, Çarşamba - 07:44
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Bahçeli'den 'Türkeş' açıklaması: Mansur Yavaş dikkat etsin!

Alpaslan Türkeş'i anma töreninde yaşanan gerginlikle ilgili grup toplantısının ardından gazetecilere konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Yavaş dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var.' yanıtını verdi.

Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu ve Babacan'a sert sözler!

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'a ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Erken seçim çağrısına Mersin'de yapacağı miting ile başlayacağını söyleyen Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bahçeli, 'İlk adımı Mersin'de değil kan kardeşin HDP ile Kandil'de at.' ifadelerini kullandı. Bahçeli, Ali Babacan'a ise 'Bugün fırsat bulunca bakanlık yaptığı partisini, arkadaşlarını satan yarın fırsat bulduğunda vatanını da satar.' diyerek yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, faizle ilgili mesaj verirken, "Faiz sebep, enflasyon neticedir. Faizi şu anda düşürüyoruz ve enflasyonun da inşallah düştüğünü hep birlikte göreceğiz." dedi.

Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş istifa edecek iddiası

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 6 ay içerisinde istifa edeceğini iddia etti.

Kutalmış Türkeş'ten Mansur Yavaş'a destek

Alparslan Türkeş'i anma töreninde çıkan kavgayla ilgili Devlet Bahçeli'nin Mansur Yavaş'ı işaret etmesiyle ilgili konuşan Kutalmış Türkeş, "Mansur Yavaş'ı suçluyorsa ispat etsin, bir vakfı desteklemek anayasaya ya da hukuka aykırı değil" dedi.

Mansur Yavaş'tan ilk açıklama

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Alparslan Türkeş'i anma töreninde çıkan olaylarla ilgili Devlet Bahçeli'nin kendisi suçlamasına " Siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim" ifadeleriyle yanıt verdi.

Vladimir Putin'den adaylık açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2024'te gerçekleşecek seçimlerde aday olup olmama konusunda karar vermediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında asgari ücretle ilgili milyonları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yarın yapacağı ilk toplantıyı hatırlatan gazetecinin "2022 yılı asgari ücreti konusunda adeta sizden bir babayiğitlik bekleniyor." sözlerine gülerek yanıt veren Erdoğan, "Bundan şüpheniz var mı?" diyerek milyonlarca çalışanı umutlandırdı.



http://www.ankaramasasi.com/haber/1148594/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.