CHP'den Semih Yalçın'a yanıt

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan mesajlarına yanıt veren CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, "Biri bu topluma fitne ve öfke ekiyorsa bizzat kendileri. Bundan vazgeçsinler." dedi.
Ankara Masası
|
01 Aralık 2021, Çarşamba - 14:15
CHP'den Semih Yalçın'a yanıt

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan mesajlarına CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'dan yanıt geldi.

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını cevaplayan Akıllı, "Fitne ve öfkeyi eken bizzat kendileri. Bu yaptıkları tipik örneklerinden. Bundan vazgeçsinler. Bizi çekmek istedikleri tuzaklara düşmeyeceklerini de bilsinler. Biz çareyi sandıkta arıyoruz ve aramaya devam edeceğiz." dedi.

"Mitingler anayasal hak"

Cumhur İttifakı'nın muhalefetin mitinglerine yönelik tepkilerine de değinen Akıllı, "Mitinglere de laf ediyorlar ama CHP anayasal hakları çerçevesinde gerektiğinde bunları kullanacak. Kimsenin bundan rahatsız olmasına gerek yok. Demokrasi dediğimiz şey bu." şeklinde konuştu. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Mansur Yavaş artık rahat durmalı! Sayın Genel Başkanımızın haklı ikazlarını dikkate almalı! Almazsa kendisi bilir. Bizden söylemesi: Rüzgâr eken fırtına biçer. Fitne eken; öfke, kin, nefret, hışım ve şiddet biçer! Halkın haceti bunlar değil!" ifadelerini kullanmıştı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1149191/chpden-semih-yalcina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.