Ankara'da Gökhan Pınarcı'dan haber alınamıyor

Ankara’nın Sincan ilçesinde son olarak iş yerinden çıkarken görülen 2 çocuk babası Gökhan Pınarcı'dan 3 gündür haber alınamıyor.
IHA-20211201AW480547
|
01 Aralık 2021, Çarşamba - 16:23
Ankara'da Gökhan Pınarcı'dan haber alınamıyor

Edinilen bilgilere göre, Sincan ilçesinde cep telefonu bayisi bulunan 2 çocuk babası 32 yaşındaki Gökhan Pınarcı, 29 Kasım Pazartesi günü saat 14.00 sıralarında Lale Meydanı’nda bulunan iş yerinden çıktı. Pınarcı’dan o günden sonra bir daha haber alınamadı. Pınarcı’nın iş yerinden çıkışı ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

Oğlundan günlerdir haber alamayan acılı anne Aysel Pınarcı, "Ben yavrumu eşi ve çocuklarının yanında istiyorum. Gittiği gün eşiyle, çocuklarıyla güzelce çıkmışlar evden. Çocuklarını okula götürmüş. Ondan sonra buraya gelmiş. Burada da gayet iyiymiş. 'Oğlum bir derdin, sıkıntın var mı?' diye sorardım 'Yok anne' derdi. Önceden 1-2 saat gitse bile en azından kardeşini arardı. 'Ben iyiyim meraklanmayın hemen geliyorum' diye kızlarını, hanımını arardı. 'Çocuklarım iyi misiniz ben geliyorum'  diye mesaj çekerdi. Düşmanının olduğunu sanmıyorum. Tehdit edildiğini de bilmiyorum" dedi.

"Haber vermeden dükkandan çıkıp gitmiş"

Olay sırasında işte olduğunu haberi  babasından aldığını belirten  Gökhan Pınarcı’nın kardeşi Çağrı Pınarcı ise abisinin borcu olmadığını para için gitmeyeceğini söyledi. 

Pınarcı, "48 saattir arıyoruz. Giderken hiçbir haber vermeden dükkandan çıkıp gitmiş. Daha önce hiç böyle gidişi olmadı. Telefonu kapalı olduğunda 1-2 saat sonra telefon açıp 'Ben iyiyim geliyorum' diyordu. Ama hiçbir şekilde yapmadı. Evli, 2 tane kız çocuğu var. Bizi duyuyorsa bir an önce evine dönmesini istiyoruz. Herkes perişan özellikle çocukları. Büyük miktarda borcu yoktu. Varsa da bizim haberimiz yok, para için gideceğini de sanmıyorum" diye konuştu.

Baba Yüksel Pınarcı ise oğlunun bir sorunu olmadığını, olay günü polise başvurduklarını, o günden bu zamana kadar hiçbir bilgi gelmediğini ifade etti. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1149829/ankarada-gokhan-pinarcidan-haber-alinamiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.