Mamak'da Kazakistan rüzgarı esecek

Mamak Belediyesi ve Köktuğ Kazak Derneği iş birliği ile 6 Aralık Pazartesi günü Musiki Muallim Mektebi’nde Kazakistan Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 30. yılına özel konser düzenlenecek.
Ankara Masası
|
03 Aralık 2021, Cuma - 15:20
Mamak'da Kazakistan rüzgarı esecek

Mamak Belediyesi, Kazakistan Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 30. yılını özel bir konserle kutlayacak. 

Bu yıl sanat hayatında 40. yılını kutlayan Sazgen Kazak Müzik ve Dans Topluluğu'nun Türk dünyasına ait birbirinden güzel ezgiler seslendirilecek.

Konserin şefliğini ise topluluğun sanat yönetmeni Kazakistan Cumhuriyeti'nin özel ödüllü sanatçısı Tursınhan Karakojayeva yapacak. 

Köktuğ Kazak Derneği ile ortaklaşa düzenlenecek olan konser, 6 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’da Musiki Muallim Mektebi’nde gerçekleşecek.

Mamak’ta hem Türk kültürünü hem de dünya kültürünü yansıtan birçok etkinlik düzenlediklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "İlçemiz de farklı kültürlerden birçok vatandaşımız var. Bizler de sosyal belediyecilik anlayışıyla kültürlerimizi etkinliklerle taçlandırıyor ve vatandaşlarımızı sanatla buluşturuyoruz. Kazakistan Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 30. yılına özel gerçekleştireceğimiz konsere, tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1153584/mamakda-kazakistan-ruzgari-esecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.