Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rakamlar elimizde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te gerçekleştirdiği açılış törenindeki kalabalığın CHP'nin Mersin mitinginden daha kalabalık olduğunu iddia ederek "Bu kadar kişiyi toplayamadın, rakamlar elimizde. Bir Mersin'deki kalabalığa bakın, bir de Siirt'e" dedi.
Ankara Masası
|
04 Aralık 2021, Cumartesi - 15:41
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rakamlar elimizde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te Zarova Barajı, Şirvan Köprüsü ve HES açılışında yaptığı konuşmada CHP'nin Mersin'de gerçekleştirdiği 'Milletin Sesi' mitingine göndermede bulundu.

Siirt'teki kalabalığın Mersin'den daha fazla olduğunu iddia eden Erdoğan, "Buradan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum, bırak kamu kurumlarını basıp memurları tehdit etmeyi de siyaset meydanında çık karşımıza. Mersin'de topladıkları kalabalık ortada, bir de Siirt'e baksınlar. Rakamlar elimizde" dedi.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingine gönderme: Topladığın kalabalık ortada, rakamlar elimizde

"Siyaset meydanında çık karşımızda"

Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum, bırak kamu kurumlarını basıp memurları tehdit etmeyi de siyaset meydanında çık karşımıza. Kılıçdaroğlu'nun parti içindeki meselesi bizi ilgilendirmez ama milletimizin değerlerine saldırır, ülkemizin çıkarlarına zarar verirse karşısında bizi bulur"" ifadelerini kullandı.

Siirt;

Mersin;


http://www.ankaramasasi.com/haber/1156973/cumhurbaskani-erdogan-rakamlar-elimizde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.