"Seni aldatacağım" dediği gerekçesiyle karısını öldürdü

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bir kişi, tartıştığı karısını evlerinin bahçesinde 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
IHA-20200828AW100674
|
28 Ağustos 2020, Cuma - 12:59
"Seni aldatacağım" dediği gerekçesiyle karısını öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay, Sivrihisar ilçesine bağlı Yenice Mahallesi Kavakdibi Sokak’ta yaşandı. 

Dün akşam saatlerinde Hicazi Sülükoğlu (63) ile bir süre önce evlendiği eşi Aynur Sülükoğlu (47) arasında evlerinin bahçesinde tartışma çıktı. 

İddialara göre, tartışma büyüyünce Aynur Sülükoğlu yerden aldığı keserle eşinin üstüne yürüdü. Bu esnada Hicazi Sülükoğlu da bir bıçak alarak eşine saldırdı.

Önce öldürdü sonra kendisini ihbar etti

155’i arayarak “Evimin bahçesinde eşimi öldürdüm” dedi

Eşini 12 yerden bıçaklayan Hicazi Sülükoğlu, 155 Polis İmdat Hattını arayıp ‘Karımı öldürdüm’ diyerek kendini ihbar etti. 

Daha sonra olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, Aynur Sülükoğlu’nun olay yerinde kan kaybından hayatını kaybettiğini belirledi. Hicazi Sülükoğlu gözaltına alınırken, 5’inci evliliğini yaptığı öne sürülen Aynur Sülükoğlu’nun cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Sivrihisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı Hicazi Sülükoğlu, kendisine keserle saldırdığını öne sürdüğü eşini öldürdüğünü itiraf etti. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

İfadesinde öldürdüğü karısını suçladı

Önceki evliliğinden 2 çocuğu olduğu öğrenilen cinayet zanlısı Hicazi Sülükoğlu’nun ifadesinde eşini suçlayarak, “Evi üzerine yapmamı istedi, ben de evliliğimizde sıkıntı olmasın diyerek evi üstüne yaptım. Evde sürekli huzursuzluk çakıyordu. Huzursuzluk devam etti. Evi üstüne yaptıktan sonra ‘Seni aldatacağım, hem de senin gözünün önünde yapacağım. Sen de kahrından öleceksin’ gibi cümleler kuruyordu. Olay günü de aynı konudan aramızda tartışma çıktı. Evin bahçesinde yerden aldığı keserle üzerime saldırdı. Ben de kendimi korumaya çalıştım. Şoka girmiştim, kendime geldiğimde hemen polisi arayıp ihbarda bulundum” dediği öğrenildi.

 Hicazi Sülükoğlu, Eskişehir H Tipi Cezaevine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/116189/seni-aldatacagim-dedigi-gerekcesiyle-karisini-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.