Hakan Han Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı hareketle ilgili "bu saygısızlık sadece milletvekillerine değil milletin iradesini temsil eden gazi meclise yapılmıştır, çok yazık" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
06 Aralık 2021, Pazartesi - 19:56
Hakan Han Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı kapak hareketine AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan tepki gösterdi.

Özcan hareketin milletin iradesine yapıldığını belirtirken " Şehit yakınına sinkaflı küfürü neden kınayamadığınız belli oldu, bu saygısızlık sadece milletvekillerine değil milletin iradesini temsil eden gazi meclise yapılmıştır, çok yazık..." paylaşımında bulundu.

Ne olmuştu?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu "Bir şey daha yaptılar. Bakın siz bilmiyorsunuz. Çünkü araştırmıyorsunuz. Bakın aynı zamanda ne yaptılar biliyor musunuz? Dolar ile borçlandılarsa Amerika'daki enflasyonu, euro ile borçlandılarsa Avrupa Birliği'ndeki enflasyonu sırtımıza yıkıyorlar." ifadelerini kullanırken, elliyle kapak işareti yapmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1163209/hakan-han-ozcandan-kilicdarogluna-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.