Ankara'da kontrolden çıkan tır ortalığı birbirine kattı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği tır, iki araca çarparak durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Ankara Masası
|
09 Aralık 2021, Perşembe - 15:27
Ankara'da kontrolden çıkan tır ortalığı birbirine kattı

Kaza, sabah saatlerinde Yenimahalle ilçesi Uzay Çağı Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 06 HPG 19 plakalı  iş makinesi yüklü tır, rampa çıktığı esnada sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolsüz bir şekilde geri geri savrulmaya başladı. Metrelerce savrulan araç bir reklam firmasına ait iki otomobili altına aldıktan sonra durabildi. Kazada, şans eseri can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza anına şahit olan Sefa Çetin, her şeyin bir anda olduğunu belirterek, "Sabah sıralarında tır yukarıdaki rampayı çıkıyordu. Biz de o sırada 6-7 kişi malzeme indiriyorduk. İş makinesi yüklü bir tırdı. Tam rampayı çıkarken, bir anda geri geri hızlı şekilde gelmeye başladı. Aracın şoförü sola doğru manevra yapınca şirketimize ait park halinde duran iki araca çarparak, araçları pert ediyor. Arkadaşlar da o esnada korktukları için kaçmak zorunda kalıyorlar. Her şey bir anda gerçekleşti, biz de panikten ve korkudan kaçtık. Çok şükür bizlere bir şey olmadı. Sadece masraflarımız var ama onlar da hallolur. Hiçbir sıkıntı yok, kimseye bir şey olmadı, burnumuz bile kanamadı çok şükür. Tır şoförü de bir şirkette çalışıyormuş, işçiymiş. Kendisini tanımıyoruz. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri geldi. Tutanaklar tutuldu. Olaylar bu şekilde gelişti” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1167521/ankarada-kontrolden-cikan-tir-ortaligi-birbirine-katti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.