İYİ Partili Yasin Öztürk'ün el hareketi TBMM'yi karıştırdı

TBMM'de devam bütçe görüşmeleri sırasında İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün yaptığı uygunsuz el hareketi gerginliğe neden oldu.
Ankara Masası
|
09 Aralık 2021, Perşembe - 19:13
İYİ Partili Yasin Öztürk'ün el hareketi TBMM'yi karıştırdı

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı ile bağlı kuruluşların  2022 bütçe görüşmeleri devam edildi.

TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti ile İYİ Parti milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş oturuma ara verdi. Ara verdikten sonra İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk uygunsuz el hareketi yaptı.

Bunun üzerine AK Parti milletvekilleri Öztürk’e tepki gösterdi. Öztürk ile AK Parti milletvekilleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Müsavat Dervişoğlu'ndan uyarı

Genel Kurul'da bulunan AK Partili kadın milletvekilleri Oya Eronat, Sermin Balık, Jülide İskenderoğlu, Fatma Aksal ve Hülya Nergis, Yasin Öztürk'e bağırarak tepki gösterdi. Masalara vuran kadın milletvekilleri, Meclis'te temiz bir dil istediklerini belirterek el hareketleri ve küfürlerden rahatsız olduklarını belirtti. Kadın milletvekilleri İYİ Parti Grup Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun yanına giderek Yasin Öztürk'ün kendilerinden özür dilemesini istedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1167770/iyi-partili-yasin-ozturkun-el-hareketi-tbmmyi-karistirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.