Fatih Şahin'den Mansur Yavaş'a eleştiriler

Ak Parti Ankara Mill​etvekili Fatih Şahin, Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı döneminde söz verdiği vaatleri yerine getirmediğini belirtirken "CHP’li Mansur Yavaş için geri sayım başladı. Çoğu gitti azı kaldı. Yolcudur Mansur, ahvali kısaca budur." dedi.
Ankara Masası
|
11 Aralık 2021, Cumartesi - 13:04
Fatih Şahin'den Mansur Yavaş'a eleştiriler

AK Parti Genel Sekreteri ve Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, sosyal medya hesabından Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı dönemini hedef alan bir paylaşım yaptı.

Sözlerine "Kıymetli Hemşehrilerim, 2021 yılı Ankara’da büyükşehir belediyeciliği açısından kayıp bir yol oldu maalesef. Tıpkı 2019 ve 2020 yılları gibi." diye başlayan Şahin "CHP’li Mansur Yavaş, belediye başkanlığında üçüncü yılını doldurmak üzere. Üç yılda Ankara’mıza kazandırmış olduğu tek bir eser yok. Seçim döneminde verdiği sözlerin hiçbirisini tutmadı. Ankara’ya tek bir çivi dahi çakmadı. Ankara’nın gençleri için, kadınları için, esnafı, çiftçisi, memur için tek bir adım atmadı. Bu süre zarfında merkezi hükümet Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bütün paralarını bittamam ödedi." ifadelerini kullandı.

"Bir karış metro, tek bir salıncak yok"

Şahin, Mansur Yavaş'ın önünün kapatılmadığını belirtirken "Ak Parti ve Cumhur İttifakı’nın çoğunlukta olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi CHP’li Mansur Yavaş’ın bütün kaynak taleplerine ‘evet’ dedi.  Yani CHP’li Mansur Yavaş’ın önünde hizmet için hiçbir engel yok. Ama o bütün bu kaynakları çarçur etti. Yol yok, su yok, park yok, kütüphane yok, spor merkezi yok, yüzme havuzu yok, kreş yok.  Bir karış metro, tek bir salıncak yok. Kısacası hizmet yok, eser yok, huzur yok.  Peki ne var; trafik var, vurgun var, soygun var." dedi.

"Aklı Ankara’da değil aklı başka yerlerde"

Mansur Yavaş'ın Ankara'nın parasını reklamı için kullandığını iddia eden Şahin, şöyle devam etti;

Şeffaflık vaat ederek geldi ama ihalelerin yüzde 67’sini kapalı kapılar ardından yandaşlarına yaptı.  CHP’li Yavaş’ın Ankara’nın parasını etkili kullandığı tek bir alan var, o da kendi reklamı. İkbal düşkünü CHP’li Mansur Yavaş, Ankara’nın parasını Ankara için değil, kendi reklamı için harcıyor. Çünkü aklı Ankara’da değil, aklı başka yerlerde. Seçim döneminde katılımcılıktan, hoşgörüden bahsediyordu. Koltuğa oturunca kaba, notdran, tahammülsüz, çirkin yüzü ortaya çıktı.

" Yolcudur Mansur"

Bir önceki seçim üzerinden 32 ay geçti, kaldı 28 ay. CHP’li Mansur Yavaş için geri sayım başladı. Çoğu gitti azı kaldı. Yolcudur Mansur, ahvali kısaca budur.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1169740/fatih-sahinden-mansur-yavasa-elestiriler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.