Akşener'den Yavaş'a: Umarım sarayda yaşayanlar sizi örnek alır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, imkansızlıklar nedeniyle okuma yazma öğrenemeyen çocukların ​"öğrenme konusunda problemleri var" gerekçesi ile ​rehabilitasyon merkezlerine gönderildiğini söyledi. Evlere internet hizmetinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür eden Akşener, "Umarım saraylarda yaşayanlar sizin ayağınıza çelmek takmak yerine bu çalışmaları örnek alır" dedi.
Ankara Masası
|
13 Aralık 2021, Pazartesi - 12:20
Akşener'den Yavaş'a: Umarım sarayda yaşayanlar sizi örnek alır

Ankara Büyükşehir Belediyesince EGO 3. Bölge Yerleşkesi'nde  "Hasret Sona Eriyor: Başkent Yeni Otobüsleri ile Buluşuyor" programı düzenlendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener buradaki konuşmasında "Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın yaptıkları özverili çalışmalarla Millet İttifakı adayının 13. Cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin köylere internet götürmesinin önemli olduğunu vurgulayan Akşener, Kovid-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilen dönemde imkansızlıklar nedeniyle okuma yazma öğrenemeyen çocukların okul başladıktan sonra "öğrenme güçlüğü yaşadıkları" gerekçesiyle rehabilitasyon merkezlerine gönderildiklerini savundu.

Akşener, "Umarım ki saraylarda yaşayanlar sizin ayağınıza çelme takmak yerine bu çalışmaları örnek alırlar ve Türkiye genelinde bu haksızlığın, hukuksuzluğun, acımasızlığın önüne geçerler." ifadesini kullandı.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1172906/aksenerden-yavasa-umarim-sarayda-yasayanlar-sizi-ornek-alir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.