İstanbul’da kan donduran cinayet

Kartal’da 51 yaşındaki Necati Y. isimli şahıs bir süredir birlikte yaşadığı Türkmenistan uyruklu 35 yaşındaki Arzugül Komekova vurduktan sonra intihar etti.
IHA-20200829AW101199
|
29 Ağustos 2020, Cumartesi - 03:54
İstanbul’da kan donduran cinayet

Olay Kartal Yukarı Mahallede Hamam Sokak’ta saat 23.30 sıralarında 3 katlı bir binanın 1. katında meydan geldi. İddiaya göre Necati Y. (51) bir süredir birlikte yaşadığı Türkmenistan uyruklu Arzugül Komekova (35) ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Arzugül K.’yı silahla vuran Necati Y. ardından aynı tabanca ile intihar etti. Silah seslerini duyan komşular sokağa döküldü. Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve acil servis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz kadın ile Necati Y.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek güvenlik önlemleri aldı. Olayın gerçekleştiği evin önüne gelen Necati Y.nin akrabaları gözyaşlarına boğularak fenalık geçirdi. Necati Y.’nin komşuları akrabalarını sakinleştirmeye çalıştı. Olay yeri inceleme ekipleri tüm bulgulara incelemek üzere geniş çaplı çalışma gerçekleştirdi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler Adli Tıp morguna kaldırıldı.  


Mahalle sakini Burak Parlak, “Evde oturuyorduk. Silah seslerini duyunca dışarı çıktık. Ne olduğunu anlayamadık. Polis ekiplerine haber verdik. Burada oturan birinin kadını vurduktan sonra intihar ettiği söyleniyor” diye konuştu.

Öte yandan Polis olay ile ilgili araştırma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/117509/istanbulda-kan-donduran-cinayet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.