Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Samet Dirican
|
16 Aralık 2021, Perşembe - 07:33
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Mehmet Yılmazer'den borçlanma tepkisi

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, üretimini ve kaynakları TL bazlı olan EGO'nun, döviz bazlı borçlanması sonucu zarara uğradığını savundu.

Kazakistan'ın 30'uncu yıl dönümü Ankara'da kutlandı

Kazakistan Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının 30’uncu yıldönümü kapsamında Ankara'da resepsiyon düzenlendi. Bir otelde düzenlenen organizasyonda, Türkiye ve Kazakistan arasındaki olumlu ilişkilere değinildi.

Ankara'nın yüksek bölgelerinde kar etkili oldu

Güdül'ün Sorgun, Çamlıdere'nin Güney, Çubuk'un Avcıova, Kızılcahamam'ın Süleler ve Sümer mahalleleri başta olmak üzere gece başlayan kar, kırsal ilçelerde etkili oldu.

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına ilk yorum

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasının sorulması üzerine "ir gazetecinin, "Kılıçdaroğlu'nun adaylığını uygun görüyor musunuz?" sorusuna, "Ben bunun için geçmişte ifadede bulunmuştum. Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim" dedi.

Sahte içkiden ölenlerin sayısı artıyor

Sahte içkiden son 4 günde Kahramanmaraş, Sivas, Yalova, İstanbul, Antalya, Erzincan, Mersin ve Gaziantep'te ölenlerin sayısı 22 oldu.

ABD'de İslamofobi ile mücadelede yeni adım

ABD Temsilciler Meclisi, Dışişleri Bakanlığı bünyesinde dünya çapında İslamofobi ile mücadele için bir birim kurulması ve özel temsilci atanmasını öngören yasa tasarısını onayladı.

Akif'ten günümüze öğütler

İletişim Uzmanı-Eğitimci Fatih Akbaba, Mehmet Akif Ersoy'u anlattı. Akif'in sözleriyle bugünün yöneticilerine, eğitimlerine, anne ve babalarına seslenen Fatih Akbaba, "Hepimizin buluştuğu tek şemsiye; İstiklal Marşı şemsiyesi" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1176745/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.