Keçiören’de Günlük 900 Ton Çöp Bertaraf Ediyor

Ankara Masası
|
01 Mart 2020, Pazar - 21:13
Keçiören’de Günlük 900 Ton Çöp Bertaraf Ediyor

Keçiören Belediyesi, günlük 900 ton çöp topluyor. Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 700 personelle sahada, hummalı bir temizlik faaliyeti yürütüyor. 40 araç ve 120 personelle gerçekleştirilen çöp toplama çalışmaları, günde ortalama 900 tonu buluyor. Sokak, park, pazar ve cadde temizliği için ise 580 personel sahada görev yapıyor. 

AYDA 3 MİLYON LİRA TASARRUF SAĞLIYORUZ
Konuyla ilgili açıklama yapan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Belediyeye kazandırılan çöp kamyonları sayesinde hem ekonomik kaybın önlendiğini hem de daha hızlı hizmet sağlandığını belirterek, kiralık araç giderlerinin ortadan kaldırılmasının önemli bir adım olduğunu söylüyor: “Eskiden çöp toplama işine 6 milyon lira ödüyorduk. Şimdi belediyemizin yürüttüğü çöp toplama hizmetiyle ayda 3 milyon lira tasarruf sağlıyoruz. Cadde, sokak, park ve bahçelerimiz artık daha temiz…”

Başkan Altınok ayrıca, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda çöplerin anında alınması için Temizlik İşleri Müdürlüğünün araç filosunu genişlettiklerini ve Keçiören’de çöp taksi uygulamasına geçtiklerini belirtiyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1180/keciorende-gunluk-900-ton-cop-bertaraf-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.