Mehmet Yılmazer'den kitre bebeklerle ilgili yeni belgeler

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, kitre bebek tartışmalarıyla ilgili belge paylaşırken "​​Madem dürüstsünüz cevap verin" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
18 Aralık 2021, Cumartesi - 11:08
Mehmet Yılmazer'den kitre bebeklerle ilgili yeni belgeler

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İYi Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker'in kitre bebekleri yapan el sanatları öğretmeni Hürrem Melek Pulcu'nun röportajını yayınlamasının ardından yeni belgeler paylaştı.

Yılmazer, kitre bebek faturalarında Hürrem Melek Pulcu'nun isminin geçmediğini belirtirken, Serkan isimli şahsın kim olduğunu sordu.

"Adnan Beker sizin açıklamalarınızla örtüşme yok"

Gerçeklerle açıklamaların örtüşmediğini belirten Yılmazer "Dün ABB Meclisinde Kitre Bebek yapım uzmanı emekli öğretmen bir hanıma yaptırılan 44 Kitre Bebeğin bir sanatçıya bir konsept olarak yaptırıldığından bahisle rakamın uygun olduğundan Adnan Beker bahsetti. Peki öyle mi? Mansur Yavaş. Şimdi dün ABB’de kürsüye çıkan Adnan Beker dedi ki bu sadece Kitre Bebek değil dedi ve bir sürü hamam fotoğrafı ve alandaki süsleme ve benzeri işleri paylaştı ama şimdi sormak lazım bu fotoğraflarda teklif edilen bedellerin 44 adet kitre bebek için yapıldığı aşikar. Paylaştığım fotoğraflarda ABB’ye iş yapan kişinin Serkan isminde bir gerçek kişi olduğu yani nihai olarak fatura kesen kişinin emekli öğretmen hanımın olmadığı da ortada. Ve 44 adet Kitre Bebek için ödenen rakam 366 bin TL. Sn. Adnan Beker sizin açıklamalarınızla örtüşme yok!" ifadelerini kullandı.

"Serkan Bey sanatçı mıdır?"

Yılmazer açıklamalarına şöyle devam etti;

Şimdi açık açık soralım: Emekli öğretmen hanımın eline Kitre Bebek için 1500TL mi ödediniz? Ya da kaç lira ödendi? Adnan Beker , Mansur Yavaş ? Bu konuda çıkıp ayrıntısıyla konuyu anlatmanız gerektiğinin farkındasınız değil mi? Madem fatura Serkan beye ait, Sanatçı mıdır?

Serkan Bey sanatçı değilse hangi yeterlilikle bu doğrudan alım işine talip olabilmiştir? Sizlere yakınlığı var mıdır? Yok eğer faturayı emekli öğretmen hanım kesmişse fatura nerededir kamuoyuyla paylaşmanız gerekir

Kitre Bebekler için fatura kesen emekli öğretmen hanım ise şayet vergi dairesi kayıdı var mıdır? Bakın Adnan Beker ve Mansur Yavaş mesele Kitre Bebek değil, mesele mecliste insanların gözüne baka baka olayı örtme çabasıdır. Buna müsaade etmeyiz. Bu böyle biline!

Şimdi Hazım Can Ercan Başkanımızın meclisteki konuşmaları ortada… sizlerin cevapları ve emekli öğretmen hanımla röportajınız ortada. Bizim bugün size sorduğumuz faturanın içeriği ve kim adına kesildiği soruları ortada! Madem dürüstsünüz cevap verin!

İşte Yılmazer'in paylaştığı belgeler;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1182618/mehmet-yilmazerden-kitre-bebeklerle-ilgili-yeni-belgeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.