Altındağ'a spor tesisi müjdesi

Altındağ'da, coşku dolu bir törenle temelleri atılan dev spor tesisi yeni yılla birlikte kapılarını açacak.
Ankara Masası
|
18 Aralık 2021, Cumartesi - 11:48
Altındağ'a spor tesisi müjdesi

Altındağ'da, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katılımıyla temelleri atılan dev spor tesislerinin bir bölümü tamamlandı.  İç ve dış düzenlemeleri yapılan tesisler, yeni yılda kapılarını açacak. 

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Tesislerimizi hızla tamamladık. Şu anda dekorasyon, çevre düzenlemesi gibi işlerle uğraşıyoruz. Onlar da tamamlandıktan sonra, yeni yılda hizmete açacağız inşallah…" dedi.

 "Gençlerimizin hayatını değiştireceğine inanıyorum"

Spor tesislerinin her birinin tam donanımlı ve devasa tesisler olduğunu söyleyen Başkan Balcı "Farklı mahallelere yaptığımız 5 bireysel antrenman salonundan 2 tanesi, 2 yüzme havuzu ve Doğantepe Mahallesi'ne yaptığımız ‘Mete Gazoz Okçuluk Merkezi' yeni yılda kapılarını açacak. Bu tesislerimizin her biri Altındağlı kardeşlerimiz tarafından sabırsızlıkla ve merakla bekleniyor. Yakın zamanda açılışını yapmayı planladığımız bu tesislerin, Altındağlı vatandaşlarımızın, özellikle de gençlerimizin hayatını değiştireceğine inanıyorum. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'ye örnek, Ankara'da ise tek"

Başkan Balcı ayrıca,  "Bu tesisler Türkiye'ye örnek, Ankara'da ise tek... Allah'ın izniyle şampiyonları Altındağ'dan yetiştireceğiz. Her anlamda göğsümüzü kabartacak, ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirecek şampiyonları buralardan yetiştireceğiz. Hayallerimiz gerçek olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1182666/altindaga-spor-tesisi-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.