O görüntülere bir tepki de RTÜK Başkan Yardımcısından...

Muharrem Sarıkaya'nın muhabir Ahmet Demir'e tokat attığı görüntülere bir tepki de Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu'dan geldi. Uslu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu hareketin kabul edilemez olduğunu söyledi.
Samet Dirican
|
20 Aralık 2021, Pazartesi - 11:26
O görüntülere bir tepki de RTÜK Başkan Yardımcısından...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın muhabir Ahmet Demir'e tokat attığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Uslu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

'Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı muhabir Ahmet Demir'e yönelik özür girişimini okudum. Özrü kabahatinden büyük lafı az kalır. Belediye Başkanı Fatma Şahin de videoyu izleyenleri çok şaşırttı. Şiddete açık bir şekilde tepki vermesi gerekirdi.

Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın bu kabul edilemez davranışına karşı tepkisiz kalmamalı. Sarıkaya'nın özür açıklamaları onları tatmin ettiyse bizlerin diyebileceği bir söz kalmıyor.'

http://www.ankaramasasi.com/haber/1185252/o-goruntulere-bir-tepki-de-rtuk-baskan-yardimcisindan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Yusuf Okutan
20 Aralık 2021, 14:25
RTÜK başkan yardımcısı bir de televizyonlardaki diziler hakkında duyarlılık gösterse! Bir birlerini aldatmak, zina, cinayet, gayri meşru ilişkiler vs. Hani ailece seyredilen bir tane dizi gösterin.