Kahramankazan'da sıcacık yardım

Kahramankazan Belediyesi, ihtiyaç sahibi, hasta ve yaşlı vatandaşlara yönelik yaptığı sıcak yemek servisi hizmetini sürdürüyor. Belediyeye ait yemekhane de hijyenik koşullarda ve en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler, sıcak ve ücretsiz bir şekilde ilçe halkına dağıtılıyor.
Ecem Çetin
|
21 Aralık 2021, Salı - 12:01
Kahramankazan'da sıcacık yardım

Kahramankazan Belediyesi, talep eden vatandaşlara yönelik sürdürdüğü ücretsiz sıcak yemek ikramı hizmetine kesintisiz devam ediyor. Belediye bu kapsamda, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, hasta ve yaşlı vatandaşlara ücretsiz olarak sıcak yemek servisi yapıyor. 

Belediyenin yemekhanesinde hijyenik koşullarda hazırlanan yemekler, ekipler tarafından vatandaşlara sıcak şekilde servis ediliyor. Yemekler ücretsiz olarak vatandaşlara ikram ediliyor. 

Ekmeğimizi bölüşüyor, aşımızı paylaşıyoruz

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptıkları sıcak yemek servisi hizmetinin aksamadan sürdüğünü aktaran Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, "Kahramankazan'ımızda 57 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Ailemizin hiçbir ferdini yalnız bırakmıyoruz. Hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı asla unutmuyoruz. Vatandaşlarımızla ekmeğimizi bölüşüyor, aşımızı paylaşıyoruz. Belediyemizin tüm imkânlarını hemşehrilerimiz için sonuna kadar kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ücretsiz sıcak yemek hizmetinden faydalanan vatandaşlar, uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1186969/kahramankazanda-sicacik-yardim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.